Starity

Johnny Depp büszke legújabb filmjére

2011. január 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp válaszolt azoknak a kritikusoknak, akik lehúzták legújabb filmjét, Az utazót.

hirdetés
Johnny Depp büszke legújabb filmjére

Kevés olyan kritikus volt, aki szép szavakkal illette volna Johnny Depp és Angelina Jolie közös filmjét, Az utazót. Az IMDb-n is mindössze 6 pontot kapott, ám színész egyáltalán nincs elkeseredve, és egy interjúban válaszolt is a kritikusoknak:

„Nagyon szerettem volna együtt dolgozni Angelinával, és úgy éreztem, hogy a karakter is nekem való. De nem ismerem a titkot, ami a sikeres filmek mögött van. Úgy érzem, hogy a bevétel nem olyan dolog, amin én tudnék változtatni” – mesélte Depp.

Köztudott, hogy Johnny nem a várt kasszasiker miatt választ filmet, és elmondta, hogy semmit sem változtatna az alkotáson. A The Touristban egy matematikatanárt alakít, aki hatalmas zűrbe keveredik egy nő miatt európai vakációján.

Bár a film a jegypénztárak zárásával sem mutatott jó eredményt, a színész mégis kapott egy Golden Globe-jelölést a legjobb színész kategóriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek