Starity

Új filmje megváltoztatta Diane Krugert

2011. január 20. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színésznőnek új filmje forgatásán megrázó élményekben volt része. Azt vallja: mint embert, megváltoztatta a szerepe.

hirdetés
Új filmje megváltoztatta Diane Krugert

Diane Kruger egy elrabolt francia újságírót játszik a Special Forces című filmjében. A színésznő azt nyilatkozta, a szerep megváltoztatta a véleményét az életről – hiszen a forgatás előkészületei alatt filmeztek és meg is interjúvoltak nőket, akik valóban ebbe a helyzetbe kerültek.

„Négy hónapon keresztül kutattam a szerep után. Interjúkat adtak női újságírók, akiket tényleg elraboltak a való életben, és szerintem ez a tapasztalat megváltoztatott engem, mint embert. Mindig azt gondoltam, kiváló életem van: úgy néztem magamra, mint egy híres modellre, aki három nyelvet beszél, és akinek háza van Párizsban. Ez a szerep elgondolkoztatott a dolgokon.”

A 34 éves színésznő egy hónapot töltött a Himaláján, amíg a filmet forgatta, és nehéz volt hozzászoknia az új környezethez.

„Sokkal nehezebb volt, mint vártam. Tizennyolc órás autós utazások, piszkos utak, éjjel fagypont alatti hőmérsékletek... Néha sírva kiborultam, de ezt tették a többiek is. A film forgatása és az interjúk készítése elképesztő, az életben egyszer átélhető élmény volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek