Starity

Vámpírnaplók: Izgalmasnak ígérkező folytatás

2011. január 21. 19:07   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gonosz elér Mystic Fallsba! Julie Plec a Tv Guide magazinnak erősítette meg a tényt, miszerint még a második évad vége előtt találkozhatunk Klausszal, a The Vampire Diaries legidősebb vámpírjával.

hirdetés
Vámpírnaplók: Izgalmasnak ígérkező folytatás

„Semmit nem tudunk róla, kivéve azt, hogy leszámolni jön, és senki nem lesz biztonságban, amíg a városban lesz – mondja Plec. – Hogy hogyan jön, mikor jön, hogy néz ki az érkezésekor – mind rejtély.”

Plec szerint Klaus karaktere folyamatosan változik a meghallgatások folyamán: Izgalmas egy csomó új arcot látni, és találgatni, hogy milyennek akarjuk a karaktert, milyen viselkedést szánunk neki, milyen vonzóerőt akarunk ráruházni mondta. A karaktere fejlődik még a válogatás közben is, mivel látunk egy csomó tetszetős dolgot, és úgy gondoljuk, »Oh, ez érdekes. Milyen jó megoldás a karakterhez!«.

Amíg Kevin Williamson és Julie a legtökéletesebb vámpírra vadásznak, a január 27-ei rész is sok választ ígér a természetfeletti lényekkel kapcsolatos kérdésekre, melyek már eddig is felrázták a kisváros életét. Utóljára láttuk, hogy Bonnie megbízott az új boszorkányban, Lukában, akivel ama varázs megtörése érdekében kötött szövetséget, melynek hatására a vérfarkas harapása megöli a vámpírokat. 

Rose józansága hanyatlik, és a karaktere a harapás hatására  nagy veszélyt jelent majd Elena világára, és mindenki másra. A következmények elég extrémek lesznek.

Ott van a vérfarkas, Jules is, akiről Julie a következőket nyilatkozta: Tudja, hogy Mason halott, és biztos lesz hozzá egy-két szava. A reakciója, melyet a helyzet kiváltott belőle, nagyon érdekes lesz, és elvisz minket a következő pár epizódhoz, azon az úton, amely meghozza a várva várt erősséget.

És végre, van egy jó hír a Delena-rajongóknak is: Bár Elena és Stefan újra együtt vannak, a Rose-zal történtek hatására Damon és Elena még közelebb találják magukat egymáshoz, megpróbálva kezelni a lerobbant vámpírt. Egy elég kemény érzelmi élményen esnek át együtt, ami természetesen még jobban lebetonozza a kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek