Starity

Megmutatja a világot kisfiának Pete Wentz

2011. január 21. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész az elmúlt években visszavonultan élt, ideje nagy részét családjának szentelte. Most, hogy újra turnézni indul, fiát is magával viszi.

hirdetés
Megmutatja a világot kisfiának Pete Wentz

Pete Wentz kétéves fiát Bronx Mowglit feleségével, Ashlee Simspon-Wentz-cel neveli, és az elmúlt évben szinte csak családjára koncentrált. Most, hogy a gyereke már elég nagy „világot látni”, alig várja, hogy visszatérjen dolgozni az új bandájával, a Black Cardsszal – ám ezúttal nem egyedül.

„Annyira örülök neki, hogy most a családom nagyon mozgékony, és lehetőségük van velem turnézni. Azt hiszem, ez volt az egyetlen dolog, ami gátot szabott nekem az elmúlt időben. De a tudat, hogy velem jönnek, még izgatottabbá tesz a visszatérésemmel kapcsolatban. Szeretném megmutatni a fiamnak a világot.”

Az egykori Fall Out Boys-frontember egy jótékonysági versenyen vesz részt, ahol ő játszik az egyik bandában a négy csapat közül. Pete boldogan gyűjti a pénzt a gyerekek számára.

El is magyarázta a Pop Eaternek a jótékonyság lényegét.

„A jótékonysági szervezetem a St. Jude gyermekkórház. Ez nagyon fontos dolog nekem, főleg, hogy két éve apának mondhatom magam. Az életem most erről szól. Jó, hogy az emberek tesznek jó dolgokat a gyerekekért.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek