Starity

Megszületett Doutzen Kroes első gyermeke

2011. január 21. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Doutzen Kroes és férje, DJ Sunnery James közös gyermeke ma reggel 8 órakor született meg, s a Phyllon Gorré nevet kapta.

hirdetés
Megszületett Doutzen Kroes első gyermeke

Doutzen Kroes születésnapja előtt 2 nappal, azaz ma kora reggel született meg első gyermeke Amszterdamban, az AMC Kórházban.

Phyllon valamivel több, mint 3 kilóval jött világra, és makkegészséges – jelentette be a topmodell sajtófőnöke.

A Victoria's Secret-angyal eddig Amszterdam és New York között ingázott, ám úgy tervezi, gyermekét Hollandiában fogja felnevelni, miután novemberben megtartott esküvőjük óta hazájában élnek férjével.

„Holland kisfiú, természetesen ott is fog felnőni. Ez így van rendjén” – nyilatkozta pár nappal ezelőtt a topmodell. 

Férje, DJ Sunnery James pár órával ezelőtt tweetelte a következőket:

Köszönjük a jókívánságokat! Teljesen beleszerettünk, mikor először megpillantottuk, nem tudunk betelni vele! Leírhatatlan ez az érzés! Phyllon a mi kis szerelmünk!

Azt, hogy Doutzen mikor fog visszatérni a munkába, egyelőre nem lehet tudni. Sajtófőnöke bizakodóan tekint a jövőre, s állítása szerint a topmodell a nyár végén biztosan visszatér egy nagyon ütős referenciaanyaggal. Reméljük, Doutzent láthatjuk a 2011. novemberi Victoria's Secret-divatbemutatón is!

Gratulálunk mindkettőjüknek, sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek