Starity

Keira Knightley részegre itta magát

2011. január 22. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keira Knightley nemrég szakított a barátjával, Rupert Frienddel, és most alkoholba fojtja a bánatát.

hirdetés
Keira Knightley részegre itta magát

A Büszkeség és Balítélet sztárja nemrég, közös megegyezés alapján szakított barátjával, akit ennek a filmnek a forgatásán ismert meg. Rupert Frienddel öt évet töltöttek együtt, majd úgy döntöttek, külön folytatják útjaikat.

Knightley ezúttal nem a munkába, hanem a partikba menekült. Többen látták néhány szórakozóhelyen és karaoke-bárban, amint a barátnőivel hangosan és részegen énekelnek. A kísérői közt ott volt Sienna Miller, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolnak, szemtanúk szerint több Cosmopolitan-koktélt is legurítottak, és a Queentől a Don't Stop Me Now-t illetve Bon Jovitól a Livin' on a Prayer című számokat énekelték.

„Elég kemény buli volt. A lányok teljesen megvadultak a Cosmopolitan-koktélokért. Egyáltalán nem fogták vissza magukat. Nagyjából tizenketten voltak a társaságban, de senki nem viselkedett visszahúzódóan” – mesélte egy brit magazinnak a szemtanú.

Az eseményről képek is készültek, már csak az a kérdés, mikor látnak napvilágot. Természetesen ez megbocsátható Knightley-nak, és reméljük, hamarosan túlteszi magát a szakításon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek