Starity

Kim Kardashian nem támogatja az MTV műsorát

2011. január 22. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian nem ért egyet az olyan műsorokkal, mint az MTV Tini mamik című valóságshow-ja – vélemények hangot is adott, mire a műsor egyik főszereplője durván visszaszólt neki.

hirdetés
Kim Kardashian nem támogatja az MTV műsorát

Az MTV-n jelenleg futó és nagy népszerűségnek örvendő Teen Moms ('Tini mamik') című valóságshow olyan lányokról szól, akik tizennyolc éves koruk alatt váratlanul teherbe estek. A kamerák ezeknek a lányoknak, gyereküknek, a babák apukájuknak és nem utolsó sorban a szüleiknek az életét követik.

A K, mint Kardashain című műsor sztárja, Kim nem támogatja az ilyesfajta valóságshow-kat. Szerinte ugyanis az ilyen lányok nem példaképek, és nem kellene hirdetni a tinédzservárandóságot. Véleményének hangot is adott a blogján.

„Úgy tűnik, az olyan műsorok, mint a Tini mamik hirtelen a tinédzserterhességet klassznak mutatják a fiatal lányok szemében. A főszereplőkkel tele van az internet, az újságok címlapja, és már majdnem sztárokká is váltak; de lányok, ezek nem olyan emberek, akiket bálványoznotok kell!

A babavállalás az egyik legnagyobb, legmeghatározóbb döntés, amit egy személy tehet. Nem azt mondom, hogy egyáltalán semelyik tinédzser nincs olyan helyzetben, hogy gyereket neveljen, de a babavállalás ilyen fiatalon nem kellene, hogy trendi legyen!”

Várhatóan a műsor egyik főszereplőjét, Amber Portwoodot ledöbbentette, amit Kim mondott – mert szerinte Kim éppenhogy a show lényegét nem érti. Ha valami, akkor a Tini mamik megmutatja, milyen nehéz tinédzser szülőknek lenni; és nem bálványoz semmit.

„Másodszor pedig – folytatta Amber –, ki ez a nő, hogy példaképekről beszéljen? Nem ő az, aki egy házi szexvideóval kezdte a karrierjét, majd azt állította, hogy ellopták a kazettát? Ha igen, akkor semmi joga nincs ítélkezni.”

Majd végül hozzátette: talán „celebbé” vált a főszereplő lányok arca, de csak azért, mert rossz dolgokat tettek – ami egyáltalán nem klassz.


Amber Portwood és lánya, Leah

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek