Starity

Justin Bieber is az állatok mellé állt

2011. január 22. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal popsztár is csatlakozott egy amerikai szervezethez, amely örökbefogadásra buzdít.

hirdetés
Justin Bieber is az állatok mellé állt

A PETA, azaz People for the Ethical Treatment for Animals ('Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért') az egyik legnagyobb amerikai állatvédő egyesület. Rengeteg sztár segített már nekik: náluk jótékonykodott vagy egy-egy egyszerű fotó erejéig hirdette a vállalkozást. Segített már az állatoknak például Kristin Cavallari, Eva Mendes, Holly Madison, Khloe Kardashian, Sophie Monk, Pamela Anderson, Pink, Leona Lewis, Audrina Patridge és még megannyi híresség.

Most újabb sztár iratkozik fel a jótékonykodók listájára: nem más, mint a kanadai popszenzáció, Justin Bieber, aki megpróbálja bátorítani az embereket abban, hogy méregdrága, tenyésztett kisállatok helyett inkább a menhelyről mentsenek meg árva házikedvenceket.

„Nagyon fontos, hogy az emberek adoptáljanak. Inkább egy menhelyre menjetek, ahonnan olyan kutyákat menthettek meg, akiket kiraktak az otthonukból... Rengeteg állatot bántalmaznak az otthonukban... és nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyek ezekkel a különböző helyzetekkel.”

Justin – aki a gyermekkora első részét egy kisvárosban töltötte, mielőtt a kanadai Stratfordba költöztek – maga is egy menhelyről hozta el a kiskutyáját.

„Van egy kutyám, Samnek hívják. Mikor új városba költöztünk, senkit nem ismertünk, és én akartam egy barátot, Sam lett az. Az apukámmal gyakran jártam ki a menhelyre, különböző állatokat látogatni.”

A 16 éves énekes olyan képeken szerepel, melyeken „az én világomban van helye az állatszeretetnek, a tiedben is kellene”, illetve „az állatok boldoggá tesznek, fogadj örökbe egyet a helyi menhelyről” feliratokat hordozzák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek