Starity

Ashley és Hayden is sikoltozni fog?

2010. május 21. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sikoly trilógia utolsó része óta eltelt már jópár év, de most a fiatal, és sikeres hollywoodi tehetségekkel új filmet akarnak készíteni.

hirdetés
Ashley és Hayden is sikoltozni fog?

A Dimension film megtette az első lépéseket, hogy elkezdődhessen a Sikoly 4. részének júliusi forgatása. A filmbe olyan fiatal színészeket szeretnének megnyerni főszereplőnek, mint Ashley Greene, Hayden Panettiere vagy Rory Culkin.

A filmben visszatérne természetesen a jól ismert gárda. Neve Campbell, David Arquette és Courteney Cox is szívesen vállalná a folytatást. A fő szál azonban most nem körülöttük forogna, inkább az ifjú hollywoodi tehetségeket helyeznék a középpontba. Ashley Greene - amennyiben aláírja a szerződést - Neve húgát játszaná, Jill-t, aki köré az egész történetet felépítenék. Hayden lenne a "legjobb barátnő", míg Culkin lenne Ashley barátja.

A szereplőválogatás egyenlőre lassan halad, hiszen sem a Dimension, sem Crawen nem akarja kiadni a kezéből a forgatókönyvet és ragaszkodnának a konkrét elképzeléseikhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek