Starity

Avril Lavigne a színpadon tombol új klipjében

2011. január 24. 17:05   |   Szerző: Strawberry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne „visszatért” – hangzott el több rajongó szájából ez a mondtat, amikor meglátták az énekesnő vadonatúj klipjét, a What The Hellt.

hirdetés
Avril Lavigne a színpadon tombol új klipjében

A kanadai énekesnő március 7-én fogja kiadni a Goodbye Lullaby névre hallgató negyedik stúdióalbumát, amelyről az első kislemez a What The Hell című szám lesz. A dalt az új év első napján már hallhatták is a rajongók, sőt, ingyenes letöltési lehetőséget is kaptak, bár maga a videó csak pár napja jelent meg. A debütáló szám nagyon hamar a listák elejére került, az iTunes-on a 2. helyig jutott.

Az amerikai rajongóknak hatalmas szerencséjük van, ők már ezen a héten vasárnap láthatják a What The Hell című sláger vadonatúj videóját, melynek érdekessége, hogy a kétdimenziós változat mellett készült egy 3D-s verzió is. A premier igazán rendhagyó módon a Bajos csajok 2 című film bemutatóján lesz, és a nézők egy ott kapott kód segítségével láthatják az ABC weboldalán a teljes klipet  láthattuk a szöveget Avril Lavigne hivatalos weboldalán.

Viszont most már nemcsak az amerikai rajongók tekinthetik meg, hanem a többiek is örülhetnek. A hivatalos klip január 21-én felkerült az énekesnő YouTube-oldalára, ahol bárki szabadon megtekintheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek