Starity

Lady Gaga megajándékozta a lelkes rajongóit

2011. január 28. 18:06   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a hamarosan megjelenő legújabb kislemezét februárban fogja előadni a Grammy-díj-átadáson. Addig is úgy gondolta, megmutatja, miről szól a dal.

hirdetés
Lady Gaga megajándékozta a lelkes rajongóit

Lady Gaga rajongói ismét tanúbizonyságot tettek lelkesedésükről és az énekesnő iránti szeretetükről. A kis „szörnyecskék” ugyanis teljesen megszállták a Twittert, és mind egyfolytában csiripeltek. Magának az énekesnőnek is írtak, majd összefogtak, és taktikát váltottak: a „#bornthisway” szót írták állandóan.

Addig csiripeltek, míg hamarosan a „trending topics”-ba, azaz a legnépszerűbb témákba is bekerült kívánságuk. Ez a bizonyos „trending topics” a Twitter jobb alsó sarkában található, erősen kiemelve, így meglepő lett volna, ha Lady Gaga nem veszi észre.

„Készen álltok a Born This Way teljes szövegéhez? Tudunk népszerű témát csinálni a #bornthiswayből? A szívemben van már egy éve ez a dal, olyan izgatott vagyok, hogy ezt megoszthatom veletek!”

Természetesen rajongói azonnal teljesítették kérését, és a #bornthisway első lett a listán!

„Első lett az egész világon! Ez gyors volt, szörnyecskék. Itt van, ez most a tietek!”

A dalszöveg azóta felkerült az internetre, bármelyik keresőoldal segítségével rá lehet bukkanni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek