Starity

Sam Worthington adománnyal támogatja hazáját

2011. január 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sam Worthington, az Avatar és a Titánok harca sármos színésze kötelességének érzi, hogy segítsen a rászorulókon.

hirdetés
Sam Worthington adománnyal támogatja hazáját

Sam Worthington, az ausztráliai származású színész úgy érzi, segítenie kell a hazájában élőknek, és arra sarkall más hírességeket, hogy támogassák ők is az ausztrál lakosokat, akik az árvíz miatt elvesztették az otthonukat.

A színész egy kisebb vagyont adományozott a rászorulóknak, pontosabban 50.000 dollárt. A kontinensen óriási árvízpusztítás történt: több várost teljesen elöntöttek Queensland és Victoria államban, több ezer embernek kellett elhagynia az otthonát, legalább 25 ember meghalt. 

Az adományozás egy árverésen történt, egy Los Angeles-i aukciósház ugyanis az aukció bevételét az ausztrál lakosoknak küldi, így Sam nem tétlenkedett, amikor ennek a hírét meghallotta. A G´Day USA rendezvényen  olyan hírességek vettek részt, mint a Bee Gees legendás tagja, Barry Gibb, vagy Abbie Cornish.

A színész igazán nemesen cselekedett, és reméljük, másokat is hasonló dolgokra ösztökél. Legközelebb pedig a Last Night című alkotásban láthatjuk Keira Knightley és Eva Mendes társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek