Starity

Amy Adams: „Büszke vagyok a családomra”

2011. január 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Fighter Oscar-jelölt színésznője elmondta, büszke arra, hogy gyermeket vállalt, és nem érti, hogy a barátai miért nem követik a példáját.

hirdetés
Amy Adams: „Büszke vagyok a családomra”

Amy Adams úgy gondolja, az anyaság a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele, épp ezért nem érti, miért nem követik sokan a példáját. A híresség tavaly májusban adott életet első gyermekének, Avianának, azóta teljesen megváltozott az élete.

„Annyira büszke vagyok a családomra. Nagyon ajánlom mindenkinek a gyerekvállalást.  Mindennél jobban kellett, fizikailag éreztem, hogy helyes volt teherbe esnem. A barátaim azt szokták mondogatni, hogy nem is értik, hogy bírom, hogy nem fáradok el. Én pedig azt nem értem, hogy ők miért nem teszik ugyanezt. Pedig óriási megkönnyebbülés, hiszen végre nem te vagy a helyiség legfontosabb embere. Akkor jöttem rá, hogy már mennyire elegem volt saját magamból” – nyilatkozta a The Sun magazinnak. 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a híresség kevesebbet foglalkozik a színészettel, sőt ellenkezőleg. Legújabb filmjét, a The Fightert – amiben Mark Wahlberg a partnere – következő hónapban mutatják be a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Terhes család Amy adams
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek