Starity

Zoe Saldaña több szexet akar a filmekben

2010. május 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felszólította Zoe Saldaña Hollywoodot, hogy ne cenzúrázzák a szexet a filmekben. Szerinte nem csak az akcióra, és a gyilkolásra van szükésg egy filmben.

hirdetés
Zoe Saldaña több szexet akar a filmekben

Zoe Saldaña felszólította a Hollywoodot, hogy ne cenzúrázzák a filmekben a szexjeleneteket, hiszen ez is olyan fontos, mint az akciófilmekben a lövöldözés. Bevallása szerint ez már unalmas, hogy minden filmben mészárlás folyik.

„Nincs elég szex a filmekben – nyilatkozta. – Hiányolom a szexet, mert az természetes, míg a fegyverek nem azok. Szerintem sokan vannak úgy, ahogy én: nem tudok szex nélkül élni. A test nem olyan dolog, amit el kellene rejteni. Úgy gondolom, teljesen összezavarjuk a gyerekeinket azzal, hogy elrejtjük előlük a szexualitást, és kegyetlenséggel, fegyverekkel pótoljuk. Így nem teszünk mást, mint kis bűnözőket nevelünk” – folytatta a 10 legszexibb nő közé beválasztott színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek