Starity

Penélope és Mónica Cruz a Vögele új arcai

2011. január 30. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres hollywoodi testvérpár, Penélope és Mónica Cruz lettek Charles Vögele Biaggini márkájának új arcai és tervezői is.

hirdetés
Penélope és Mónica Cruz a Vögele új arcai

Penélope és Mónica korábban már dolgozott egy híres márkával, méghozzá a Mangóval két évig. Ezúttal Charles Vögele kérte fel őket Biaggini nevű márkája arcának, de a testvérpár nem csak szépségét adja neki. Feladatuknak kapták ugyanis azt is, hogy létrehozzák a 2011-es tavaszi–nyári kollekció darabjait.

A kollekció olyan, mint a friss szellő: tökéletesen illik a hamarosan eljövendő évszakhoz és kifejezi a Cruz nővérek nőies stílusát. A tervezett ruhák a Biaggini Violett nevet kapták, melyek a Charles Vögele-boltokban 2011 márciusa és májusa között lesznek kaphatóak.

„El vagyunk ragadtatva attól, hogy két olyan nővel dolgozhatunk, akik kisugárzása, életöröme, gondolkozásmódja és divatérzéke nagyon jól illik Charles Vögeléhez” – mondta André Maeder, a Charles Vögele Gruppe vezérigazgatója.


Fotók: Charles Vögele

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek