Starity

Russell Brand máris félrelépett?

2011. február 03. 19:07   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába az eskü, Russell ismét visszatért régi életmódjához? – teszik fel a kérdést a külföldi lapok, melyek csöppet sem informálódtak, vagy csak kell a hírverés, hiszen Russell Greta Gerwig társaságában forgatja legújabb filmjét.

hirdetés
Russell Brand máris félrelépett?

Rendkívül szenvedélyes tekintetek és elcsattant csókok követik egymást, miközben az újságok arról cikkeznek, hogy Russell máris becsajozott. Bármennyire is izgalmas lenne azon csámcsogni, hogy vajon miért kezdte régi életmódját folytatni, be kell látni: ez csak hírverés, hiszen nem házasságtörésről van szó. Russell ugyanis legújabb filmjén, az Arthuron dolgozik, melyben főszereplőt alakít, csókpartnere pedig Greta Gerwig.

A népszerű, 1981-ben megjelent azonos című produkciónak óriási sikere volt szerte a világon, így nem nehéz kitalálni, hogy a remake-je, melyben egy ilyen markáns férfi és egy ilyen bomba nő játszik, még sikeresebb lesz. Az eredeti verzió egyébként két Oscar-díjat is magáénak tudhat. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek