Starity

Ismét túl szexi képek Demi Lovatóról

2011. február 03. 18:06   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még mielőtt bekerült volna a rehabra Demi Lovato, előkerült róla egy pár túl szexire sikerült kép, amin a táncosaival pózol. Most előkerült a képek folytatás is...

hirdetés
Ismét túl szexi képek Demi Lovatóról

Szinte már természetes, hogy minden sztár készít erotikus fotót a tükör előtt, ám ha ez egy Disney-sztárnál történik, teljesen más. A Disney ugyanis tökéletes viselkedést vár el, botránymentes életet, ennek ellenére ezt nem mindig sikerül betartani.

Az elmúlt időszakban egyre több szexi fotó kerül elő a Disney-hercegnőiről hiszen ők sem bírják ezt a bezártságot. Így történt ez Demi Lovatóval is. Nemrég, rehabra kerülése előtt megjelent róla egy botrányos fotó, amin táncosaival pózol elég mély dekoltázzsal, és néhány melltartós kép is. Tegnap óta még több ilyen került fel a netre, bár állítólag ezek a fotók privát célra készültek, de valahogy mégis csak napvilágra kerültek, ami egy ilyen híres sztár esetében nem is újdonság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek