Starity

Enrique Iglesias: „Britney egy túlélőművész”

2011. február 04. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias a napokban elárulta, hogy már évek óta nagy csodálója Britney Spearsnek. A spanyol énekes szerint a pophercegnő egy igazi túlélőművész.

hirdetés
Enrique Iglesias: „Britney egy túlélőművész”

Britney Spears karrierje és magánélete során egyaránt volt már mélyponton és csúcson is, de tehetségének és hihetetlen kitartásának köszönhetően újra a legnagyobb sztárok közé sorolják. Bár a hírességek világában akadnak olyanok, akik nem igazán tartják szimpatikusnak az énekesnőt, de akadnak olyanok is, akik le vannak nyűgözve tőle.

A napokban Enrique Iglesias egy internetes oldalnak elárulta, hogy nagyon szereti Britney zenéjét: „Nagyon tetszik az új, Hold It Against Me című dala.”

Ráadásul nemcsak a zenéje, hanem kitartása is szimpatikus számára: „Úgy gondolom, hogy ő egy igazi túlélőművész” – nyilatkozta kolléganőjéről az énekes.

A két híresség egyébként személyesen is ismeri egymást, hisz pár évvel ezelőtt együtt dolgoztak a Pepsi egyik reklámfilmjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek