Starity

Majdnem kizárták Szandikát a Való Világból

2011. február 04. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A plasztikcica nem vette komolyan a Való Világ 4 által megrendezett ötnapos iskolát és a közös játékokat, melynek majdnem kizárás lett a vége.

hirdetés
Majdnem kizárták Szandikát a Való Világból

VV Szandika, anyakönyvezett nevén Lőrincz Alexandra Plasztikcicák kategóriában költözött be a híres magyar valóságshow által épített villába 2010. december 1-jén. Már a beszavazóshow-n megmutatta beszédes és magabiztos stílusát – ám, mint ez kiderült, nem mindig jó.

Szandi ugyanis a műsor kezdete óta gyakran kihúzta magát a közös játékokból, versenyekből és feladatokból, amiért eddig nem szóltak neki a műsor rendezői és dolgozói. Ezen a héten indult el az iskola hete, ami egy ötnapos feladat lenne: arról szól, hogy a villalakóknak különböző órákon kell részt venniük, és pénteken vizsgázniuk. A szőkeség már szerda este elmondta a többieknek, hogy nem fog bemenni a csütörtöki órákra, de senki nem gondolta, hogy komolyan mondta.

Miután Szandika tényleg nem jelent meg egyik órán sem, a műsor készítői komoly döntést hoztak, mégpedig azt, hogy kizárják a játékból. Ezt meg is üzenték neki egy levélben, mire ő és barátnői is kiborultak.

Szandi legjobb barátja, Sanyi külön kérésére beszélhetett pár mondatot a lánnyal a kiköltözés előtt, ezután pedig arra kérte a stábot, adjanak még egy utolsó esélyt a szilikoncsodának. Ezt meg is kapta, így versenyben maradhat, és tovább harcolhat a fődíjért. Az erről szóló epizódot a mai, azaz pénteki adásban láthatjuk majd.

Nem Szandika lett volna az első kitiltott versenyző. Eddig egy lányt ugyanis már kizártak a játékból, mégpedig a Bomba nők kategóriában bekerült Zsuzsit, aki ellentmondott az erőszak elleni szabálynak, mikor Olivért üvegekkel és narancsokkal megdobálta. Zsuzsi 12 napot töltött a Villában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek