Starity

Thalía nem számított a Primera fila sikerére

2011. február 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem számított arra, hogy akusztikus albuma ekkora sikerre tesz szert – tudtuk meg egy Costa Rica-i internetes magazinban közölt interjúból, a közép-amerikai országban ugyanis a Primera fila szintén aranylemez lett.

hirdetés
Thalía nem számított a Primera fila sikerére

Nemcsak a Sony Music, hanem még maga Thalía sem várta, hogy a Primera fila ('Az első sorban') című akusztikus koncertalbumának – melyet tavaly új változatban és Blu-ray lemezen is kiadtak – ekkora sikere lesz szülőhazájában és Latin-Amerika-szerte.

A korong csak Mexikóban már a gyémánt- plusz platinalemez minősítésnél tart (ami több mint 360 ezer eladott példányt jelent), s már 61 hete nem hajlandó lejjebb csúszni a nemzeti top 100 élmezőnyéből, ahol jelenleg is a 2. helyet foglalja el; ezenkívül aranylemez lett Argentínában, és állítólag platinalemez az Egyesült Államokban is (bár ezt a RIAA azóta sem erősítette meg).

A legújabb hírek szerint pedig már a közép-amerikai Costa Ricában is aranylemez, amivel kapcsolatban a Perfil című internetes újságnak nyilatkozott az énekesnő a nem várt sikerről.

„Nézd, tényleg egy olyan lemez volt, amellyel én nem vártam semmit, én egyszerűen csak csörgedezni akartam, egy üzenetet küldeni a szeretetről, és megtalálni a legjobb dalokat, melyeket szerencsém lehet előadni. S mit is mondhatnék, boldogok vagyunk az eladások szempontjából egy olyan világban, melyben élünk, ahol a lemezipar már szétesett, és rendkívül nehéz CD-ket eladni, az emberek a digitális letöltéshez vagy a kalózmásolatok vásárlásához vannak szokva, vagyis jelenleg nagyban ünnepelünk, mert több mint félmillió példányt adtunk el. Ez óriási ahhoz képest, amin most keresztülmegyünk a zeneiparban” – fejtette az idén 40. életévét betöltő gyönyörű énekesnő, aki egyúttal azt is elárulta, melyik a kedvenc dala az albumról: „Talán a Cómo ('Hogyan' – a szerk.), amely nagyon erős, drámai, szenvedélyes a lemezen” – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek