Starity

Rajongói kérdésekre válaszolt VV Zsófi

2011. február 05. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi – akit a legtöbben a Való Világ 4 „naivájaként” ismernek – VV-nézők és -rajongók kérdéseire adott választ.

hirdetés
Rajongói kérdésekre válaszolt VV Zsófi

Van, aki szerelmi ajánlatokkal, van, aki őszinte szeretettel, van, aki irigységgel, és van, aki megvetéssel bombázta a szőke lányt. A Blikk összegyűjtötte a legérdekesebb rajongói kérdéseket, majd elküldte Zsófinak, aki örömmel válaszolt mindenféle kérdésre. Párkapcsolat ügyben rengetegen érdeklődtek. Elmondta, hogy jelenleg nincs barátja, eddig összesen öt kapcsolata volt.

Elmondta például, hogy neki a kéthónapos bezártság nem jelentett gondot, úgy érzi, mindent kiadott magából, amit szeretett volna. Jövőbeli terveiként a divattervezést említi meg, álma ugyanis egy saját divatkollekció. A médiában szeretne maradni. Bár még felkérést nem kapott, szerepet szívesen vállalna.

Egy bizonyos „Hugóka” becenevet viselő VV-rajongó azt szidta, amiért az üvegezés közben megcsókolta barátnőjét, Anikót. Zsófi erre úgy reagált, hogy az a csók csak a buli hevében, felhevült állapotban csattant el, hiszen a bezártság sok mindent kihoz az emberből – de nem bánta meg.

VV-titkokat is megosztott. „Fru” kérdése az volt, hogy tényleg félnek-e Olivértől a villalakók: „Igen, nagyon sokan tartanak tőle, mert tudat alatt manipulálja az embereket” – válaszolt Zsófi.

Az embereket az is érdekelte, mi az, amit a legjobban megbánt a villában, és mi az, amire büszke: „Amit a legjobban megbántam, hogy nem álltam ki Leonidasz mellett a párbajban, a legbüszkébb pedig arra vagyok, hogy emberként mentem be, és emberként jöttem ki.”

Bár a régi epizódokat nem szeretné visszanézni, azt mondja: egyedül a beszavazóshow-t nézi majd meg, de az elkövetkezendő adásokat biztosan követi majd. Az, hogy ki nyeri meg a Való Világ 4-et, számára is rejtély, de ő leginkább Bécinek és Anikónak szurkol.


Fotó: Korponai Tamás, Blikk.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek