Starity

Patricia Velásquez nem vágyik a hírnévre

2011. február 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Velásquez mostanság nincs reflektorfényben, ám ő ezt cseppet sem bánja. Sőt nagyon örül neki, hogy úgy élhet, ahogy egy átlagos ember.

hirdetés
Patricia Velásquez nem vágyik a hírnévre

A Múmia sztárja rengeteg filmben szerepelt már, de sosem akart olyan celeb lenni, aki szinte csak azért híres, mert fel van kapva. Ő más, és ezt nem is titkolja: „Én nem vagyok az a fajta ember, aki vágyik a felhajtásra! Nagyon szeretek élni, és imádom, hogy a paparazzók szinte sehova sem követnek. Ez az életem normális része. Viszont nem csak ez az egy oldalam van, a másik egy filmsztár, aki imád játszani, és forgatásokra, valamint fotózásokra jár. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretem ezt az énemet. Ezt is imádom csinálni, pontosan ezért lettem színésznő” – mondta Patricia.

„Amikor kislány voltam, mindig is arról álmodoztam, hogy színésznő legyek, és sok filmben feltűnjek, de a hírnévre sosem vágytam. Sokszor mondtam anyunak, hogy én színésznő akarok lenni, de olyan, akit szinte senki sem ismer fel! Ez többnyire bejött. Egy kicsit olyan vagyok, mint Hannah Montana, csak nem hordok parókát” – mesélte nevetve Patricia Velásquez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek