Starity

Janicsák Veca az X-Faktor igazi nyertese?

2011. február 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alaposan meglódult a fiatal énekesnő szekere. Az X-Faktor legjobb női hangja alig győz eleget tenni a sok felkérésnek, meghívásnak – a legutóbbi hétvégén például tizenegy fellépése volt.

hirdetés
Janicsák Veca az X-Faktor igazi nyertese?

Janicsák Veca nagyon tudatosan építi az életét. Azt mondja, bármi is történik az emberrel, az arra jó, hogy tanuljon belőle. Igaz ez arra is, hogy a Csillag születik műsorban még nem sikerült a nagy áttörés, épp csak megmutathatta magát.

„Mindennek megvan a maga értelme. Az X-Faktorban azért lehettem sikeres, mert a Csillag születikben nem voltam az” – mondja Veca, aki a Hot! magazin riporterének azon kijelentésén, hogy az előző műsorban is voltak, akik megkedvelték őt, csak mosolyog. „Nem tudtam igazán megmutatni, hogy ki vagyok. Naivabb voltam, kevésbé felnőtt, most viszont olyan voltam, amilyennek szeretném, ha látna a közönség.”

Kétségtelen, hogy Vecának meglehetősen nagy, hétről hétre egyre népesebb a rajongótábora. Kedvelik a tinik, de a nagymamák is, leginkább pedig a saját korosztálya, a húsz év körüliek. Ezek az állítások nem légből kapottak: internetes rajongói oldalának már száztízezer tagja van, amivel bő harmincezerrel lekörözte a verseny győztesét, Vastag Csabát is.

Hogy mi lehet ennek az oka? Veca szerint egyszerű a magyarázat: „Tartom a kapcsolatot a rajongókkal. Amikor tudok, belépek az oldalra, és én is hozzászólok a témákhoz. Persze van segítségem is, videókat, információkat tesznek fel helyettem. Közönségtalálkozókat tartunk, amelyekre az oldalamon hívjuk fel a figyelmet. Akik kíváncsiak rám, azok eljönnek, beszélgetünk, megválaszolom a kérdéseiket, aláírást adok – a koncerteken erre kevés a lehetőség.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek