Starity

Kiszel Tünde lett az idei Story-gála csillaga

2011. február 06. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki Tüncije most igazán kitett magáért: túltett mindenkin, legalábbis az öltözködés terén. Abban a ruhában ment el a gálára, melyre később az Operabálba is.

hirdetés
Kiszel Tünde lett az idei Story-gála csillaga

Az idei gáláról elmondhatjuk, hogy igazán jól sikerült, ám Tünci úgy döntött, hogy az Operabálra szánt ruhájában jelenik meg, mivel nem igazán tetszettek neki a tavaly készült képek. Vajon Tünde kissebségi komplexusban szenved?

A díjakat – mint minden évben – most is a Corinthia Grand Hotel Royal díszes báltermében adták át, ami egy dolog miatt igazán jó választás: mindenki elmesélhette, mi volt az utolsó film, amit a Vörös Csillagban látott.

Ami talán a legbiztosabb: a női főszerepet nem az év műsorvezetője, Liptai Claudia játszhatta, és Sebestyén Balázs sem ugrott be Vadon Janival cameózni, de a Story magazint nem lehet nem komolyan venni, hiszen Rudolf Pétert akár a Vörös Csillagban reggelire is megehette volna Eszenyi Enikő. Az utóbbi lett az év színésznője, ám sokak sajnálatára külön színésznője a lapnak nem lett, biztosan úgy gondolták, Liptai belefér mindkettőbe.

Fotó: VELVET - Bakró-Nagy Ferenc

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek