Starity

Vastag Tomi nem keresi többé Ildikót

2011. február 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tomi már nem tartja a kapcsolatot Keresztes Ildikóval, egykori mentorával, aki ezt nem tudja mire vélni.

hirdetés
Vastag Tomi nem keresi többé Ildikót

A Blikk információi szerint Vastag Tamás lecserélte a telefonszámát, az újat pedig nem adta meg X-Faktor-béli mentorának, Keresztes Ildikónak.

Ildikó állítása szerint tisztában van azzal, hogy Tomi felnőtt ember, és el tudja dönteni, mi kell neki, és mi nem. A mentor ennek ellenére Norbival és Nikolasszal is tartja a kapcsolatot:

„A mai napig tartom a kapcsolatot a fiúkkal, Norbival és Nikolasszal mindennap beszélünk telefonon, hiszen közös projektjeink is vannak. Tomika azonban az utóbbi időben teljesen eltűnt, nem értem, mi történhetett vele. Nem tudom elérni telefonon, mivel amikor legutóbb beszéltünk, nem tudta megadni az új számát, a régin pedig már nem érem el. Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg fellépésük van, ezért nem is erőltetem már, hogy tartsuk a kapcsolatot, mint régen. Tomika már felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mire van szüksége, és mire nem. Viszont jó lenne tudni, hogy mégis mi van vele. Remélem, hogy a nagy pörgésben sem hajtja túl magát, én a többieknek mindig azt tanácsolom, hogy ésszel használják magukat– nyilatkozta az énekesnő.

Ezután a napilap megpróbált utánajárni a hírnek, de nem érték el Tomit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek