Starity

Mila Kunis szeret vígjátékokat forgatni

2011. február 06. 19:07   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunis, a Black Swan színésznője elárulta, hogy imádja a kihívásokat, és egy hosszú nap után a legnehezebb feladat talpon maradni.

hirdetés
Mila Kunis szeret vígjátékokat forgatni

A színésznő még csak 27 éves, de már több mint húsz filmet, illetve sorozatot tudhat maga mögött. A mindig vidám és mosolygós Mila egymás után kapja a jobbnál jobb szerepeket.

„Szeretem a vígjátékokat. Ugyanolyan nehéz – ha nem nehezebb –, mint egy dráma – mondta a Los Angeles Timesnak. – 17 órát dolgozom egy forgatási napon, és néha meg kell próbálnom egy kicsit viccesebbé tenni a nehezebb időket.”

Mila hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy oly sok évet tölthetett az Azok a hetvenes évek című sorozatban: „Nagyon szerencsés vagyok, hogy nyolc éven keresztül ment a show. Most már nyugodtan hátradőlhetek, és arra gondolhatok, amire csak akarok.”

Nem kell sokat várnunk, hogy Milát ismét a vásznon láthassuk, hiszen legújjabb filmjét, a Fekete Hattyút február 17-én mutatják be hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek