Starity

Sári Évi borzasztóan féltékeny

2011. február 07. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki szerelmes, akkor kénytelen azt mondani, hogy valamilyen szinten féltékeny. Sári Évi szerint egyenesen szükséges, hogy odafigyeljen a párjára tapadó nőkre.

hirdetés
Sári Évi borzasztóan féltékeny

Sári Évi és Kucsera Gábor szerelme annak ellenére is megtörhetetlennek látszik, hogy a két híresség a sportoló rengeteg külföldi elfoglaltsága miatt alig látja egymást. „Most nagyon-nagyon jól vagyunk, minden rendben. A párom most éppen itthon van Magyarországon, de neki általában az év nagy része külföldi edzőtáborokból áll, ez pedig nem annyira kapcsolatépítő dolog. Nagyon keveset találkozunk, de hát azt mondják, hogy ez a hosszú kapcsolat titka” – meséli a tabutv.hu riporterének a szépség.

„Most szerencsére olyan edzőtáborok vannak, hogy két-három hétig nincsenek itthon, aztán pedig hazajönnek egy-két hétre, ez pedig már kibírhatóbb a régi másfél hónapos távolléteknél. Bevallom, hogy én mindig is féltékeny típus voltam, mindig odafigyeltem a kapcsolataimban arra, hogy mi a helyzet és azt látom, hogy az azért kell is...” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Sári Évi, aki elárulta, hogy elég erőteljesen próbálkoznak a lányok a szerelménél.

A művész szerint, ha valaki szerelmes, akkor kénytelen azt mondani, hogy valamilyen szinten féltékeny, de ez az élet velejárója. Sári Évi és Kucsera Gábor a harmonikus kapcsolat ellenére az elkövetkezendő pár évben biztosan nem tervezi a kapcsolatuk szorosabbra fűzését, hiszen ahogy a lány állítja, még egyikőjük élete sem tart ott, hogy ezt megtehessék. „Végre olyan munkáim vannak, amelyekre mindig is vágytam. 18 éves korom óta játszom színházban, elsősorban musicalekben, de most tudtam csak komolyabb szerepekhez jutni, ezért jelenleg inkább a munkámra szeretnék koncentrálni a gyermekvállalás helyett” – adta hírül a Tabu Tv weboldalán Sári Évi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek