Starity

Falusi Mariannt eltiltották a zsírégetéstől

2011. február 07. 15:03   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariann öt hónap alatt szabadult meg 22 kilogramm túlsúlytól, aminek köszönhetően energikusabb, mint valaha, ám azonban a zsírégető klub, amelyhez tavaly ősszel csatlakozott, eltiltotta őt egy hónapra a zsírégetéstől.

hirdetés
Falusi Mariannt eltiltották a zsírégetéstől

A Pa-Dö-Dö énekesnőjét, Falusi Mariannt egy hónapra eltiltották a zsírégetéstől, ezért speciális étrendet kap, amelynek segítségével megőrizheti eddig elért súlyát és egészségügyi állapotát. Az énekesnő egy év alatt szabadult meg 40 kilótól, ám ahelyett, hogy fél év alatt adta volna le ennek felét, annyira beindult, hogy öt hónap alatt dobott le 22 kilogrammot. A zsírégető klub ezért komoly döntést hozott: eltiltották Mariannt egy hónapra a további diétázástól, hogy egészséges maradjon, és a bőre is bírja majd a további diétát.

Mariann természetesen nem hagyta annyiban: teljesen kikelt magából, ellenkezett a hír hallatán, hiszen teljes erőbedobással folytatná fogyókúráját, de végül nagy nehezen – saját maga érdekében – megadta magát.

„Ki vagyok borulva, hogy egy hónapig nem fogyókúrázhatok – mondta Mariann. – Hat hónap alatt kellett volna 20 kg-ot leadnom, de én ezt öt hónap alatt teljesítettem, sőt, túl is léptem, és erre nagyon büszke vagyok. Ez a siker hajt előre, motivál, semmi kedvem megállni pont most. Sokat gondolkodtam, de kénytelen vagyok meghajolni a zsírégető klub akarata előtt, mert tudom, a szervezetemnek túl gyors a tempó, és a bőrömnek is az a legjobb, ha fokozatosan adom le a kilókat” – magyarázta az énekesnő.


Fotó: Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek