Starity

Lady Gagát kizárták egykori otthonából

2011. február 10. 18:06   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sokszor botrányhősnő jelzővel illetett Lady Gagát és a 60 minutes stábját nem engedték be a mostani lakók az énekesnő egykori hajlékába, és közölték a sztárral, hogy nem akarnak kamerákat látni az otthonukban.

hirdetés
Lady Gagát kizárták egykori otthonából

Sok millió ember kíváncsi arra, hogy Lady Gaga hol tölthette mindennapjait, mielőtt belecsöppent volna a sztárok világába, így a 60 minutes televíziós műsor készítői felkeresték az énekesnőt, hogy mutassa be egykori otthonát.

Gaga és a stáb elszántan közelítették meg a díva volt kéglijét, de tervük, hogy a házban forgassanak, meghíúsult, mert a mostani lakók nem engedélyezték, hogy a sztár bemehessen. Az énekesnő győzködte a bentieket, hogy csak pár percig zavarnának, de még erre a kérésre sem nyitották ki az ajtó.

Az adás műsorvezetője ezek után jobbnak látta, ha Gagát leülteti a lépcsőre, és ott faggatja őt múltjáról. A beszélgetés folyamán előkerült egy kotta is, amit Lady Gaga négyéves korában írt meg Dollar Bills címen, illetve a nézők láthattak egy dobozt is, amely a híresség ereklyéit tartalmazta.

Ebből kiderült, hogy nem számít, ha híresség vagy, sztárként is találkozhatsz zárt ajtókkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek