Starity

Selena: „Demi még mindig a legjobb barátnőm!”

2011. február 11. 20:08   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és Demi Lovato a Disney két legmeghatározóbb arca napjainkban, tinik milliói imádják őket. Hatéves koruktól elválaszthatatlanok voltak, mindaddig, amíg Miley Cyrus be nem került a képbe.

hirdetés
Selena: „Demi még mindig a legjobb barátnőm!”

Számos pletyka röppent fel az utóbbi egy évben a két tehetség barátságáról. Hiába a gyermekkorra visszanyúló tízéves barátság, a Demi & Selena-show, a számos baráti fotósorozat, a közös film, szó, mi szó, elhidegültek egymástól. Egyesek szerint a féltékenység, mások úgy vélik, Miley Cyrus a ludas. Néhány makacs rajongó váltig állítja, hogy a botrányoktól utóbbi időben cseppet sem mentes Miley a lány legjobb barátnőjével akart bosszút állni, amiért ő korábban elvette pasiját, Nick Jonast.

Egyik interjú követte a másikat, melyek végén a lányok is bevallották, már nem az igazi a kapcsolatuk. Valami miatt elengedett ez a régebben még elszakíthatatlannak tűnő kapocs. Azonban amikor Demi összemelegedett Joe Jonasszal, Selena élő adásban adta áldását, s őszintén gratulált nekik.

Azóta aligha lehetett hallani új információt kettejük barátságáról, Demi Miley-t emlegette legjobb barátnőjeként, együtt jártak szórakozni; étterembe, míg Selena inkább Taylor Lautnerrel múlatta az időt. Két teljesen külön életet éltek, köreik jó darabig nem is érintkeztek a másikéval.

A Sonny, a sztárjelölt sztárjának élete azonban drasztikus változásokon ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pasija szakított vele, s összejött a Twilightból ismert Ashley Greene-nel, s már arról pletykálnak, hamarosan a lánykérés is bekövetkezik. Kezein ismét vágásnyomokat véltek felvedezni, később összeverekedett egyik táncosával, de ha ez nem lenne elég, hazaküldték a Jonas Brothersszel közös turnéjáról, ahonnan egyenesen rehabilitációs szanatóriumba került.

Bajban ismerszik meg az igazi barát – tartja a mondás. Úgy tűnik, ezt már a két lány is tudja és tapasztalta, ugyanis nemrégiben a Disney Alex Russója ezt nyilatkozta egy chilei magazinnak: „Néhányan azt gondolhatják, rivalizálunk a korunk, munkáink, stílusunk miatt, de ez nem igaz! Hatéves korunk óta a legjobb barátnők vagyunk, akkor találkoztunk ugyanis a Barney és barátai forgatásán. Még mindig, tényleg még mindig ő a legjobb barátnőm... Miley-val együtt. Tiszteljük egymást, egymás munkáját, a barátságunkat, egyfajta csodálatot, kölcsönös csodálatot érzünk egymás iránt, ez tartja fent mai napig a barátságunkat.”

Egyesek szerint Selena felkereste Demit, miután a lány januárban elhagyta a rehabilitációs központot, s rendezték állítólagos nézeteltérésüket. De vajon mennyi ideje lesz most egymásra a két lánynak? Míg Demi folyamatosan az új epizódokat forgatja a hatalmas lemaradás behozásához, addig barátnője Justin Bieberrel szórakozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek