Starity

Kustánczi Lia az éneklés mellett már DJ is

2011. február 11. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playmate szerint a szépség mulandó, ezért muszáj, hogy az ember azon kívül másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Lia lassan egy éve énekel, pár hete pedig már lemezlovasként is vállal felkéréseket.

hirdetés
Kustánczi Lia az éneklés mellett már DJ is

Kustánczi Linda Lia egy évvel ezelőtt még elsősorban csak a gyermekvállalásra tudott gondolni, de most átlendült ezen a dolgon, és inkább a szórakoztatóiparban kötné le az energiáit. „A sokrétűség szerintem nagyon jó egy ember életében. Hálás vagyok a jóistennek és azoknak az embereknek, akik körülvesznek, hogy sok mindent kipróbálhattam az életben. Modellként sok évet lehúztam, de a szépség mulandó, az idő pedig megy, úgyhogy most a zenében szeretném az alkotóerőmet és az alkotóvágyamat kamatoztatni” – meséli a szépség.

„Az életem most teljesen a karrierre koncentrálódik. Az éneklést egy jó háromnegyed éve elkezdtem, most pedig törekszem arra, hogy a zene iránti szeretet ne csak ezen a szinten maradjon, hanem fokozódjon. Szerintem ezzel a DJ-sztorival tényleg tudjuk majd fokozni az érzést, úgyhogy egyáltalán nem bánom, hogy belefogtam a lemezlovaskodásba...” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kustánczi Lia, aki eddig két buliban csillogtathatta meg a lemezpörgető tehetségét.

Kustánczi Lia egyébként nemcsak DJ, de abból is a turbóbbik fajta, ugyanis a hazai lemezlovasoktól eltérően ő nem kettő, hanem három lemezjátszóról fogja pörgetni a zenéket. „Ezzel a megoldással az egyik előző bulimon például a retrozenéket tudtam ötvözni a mai slágerekkel, ebből pedig egy olyan egyveleg született, amitől az emberek megőrültek! Én eddig is a zene szerelmese voltam, de most úgy érzem, hogy megtaláltam azt az utat, amiben tényleg jól érzem magam, és alkotni tudok...” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek