Starity

Szexi fotózást tartottak a VV-lányokról

2011. február 11. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak felpezsdült a hangolat a luxusbörtönben, amikor a lakók megkapták a levelet, amiben az állt, hogy a CKM című magyar férfimagazin megy be fotózni. A lányok nagy része örült, ám voltak, akik inkább idegeskedni kezdtek.

hirdetés
Szexi fotózást tartottak a VV-lányokról

Jelenleg tízen laknak a Való Világ 4 luxusbörtönében – eközül négy lány, Szandika, Anikó, Éva, Gigi. Egyik este újabb levelet kaptak a műsor készítőitől, de egyáltalán nem számítottak arra, mi lesz benne.

„Az, hogy milyen gyönyörű lányok vannak a villában, nem csak nekünk, hanem a CKM-nek is szemet szúrt, ezért holnap reggel 8-kor meglátogat titeket a magazin stábja, és fotózást tart” – olvasta fel Gigi, miközben mindenki arcára kiült a döbbenet. A lányok szeme persze azonnal az alakjukra szegeződött. Éva elkezdett méltatlankodni, hogy „pont meg van hízva”, Anikó levetette magát a földre, és felüléseket kezdett csinálni, Gigi pedig sikítozva nevetett – egyedül Szandika nem repdesett az örömtől.

A plasztikcicák kategóriában bejutott lánynak ugyanis kisebbségi komplexusa, önértékelési zavarai vannak. Először felsorolta Lacinak, mi baja van magával, majd kiment az udvarra, és a jacuzziban fürdőző Alekosznak és Olivérnek kezdett panaszkodni.

Alekosz külön elmondta a VV stábjának, hogy szerinte egyik lány sem alkalmas arra, hogy ilyen színvonalú fotókon megállja a helyét. El is kezdte sorolni, mi baja van a négy lánnyal. „Például Évának nagy a lába; elképesztő ronda lábujjai vannak, és a körmeit rendszeresen elhanyagolja. Smink nélkül veszélyes az arca. Gigi sok helyen szőrös, még bajusza is van. Anikónak kicsit görbécske a háta. Hát a Szandika, hát ő...” – Itt elakadt, és egy vállvonással intézte el a dolgot.

Szandika nagyon kiborult a hírtől, hogy fotózni fogják. A testképzavaros lány már a levél megkapása estélyén teljesen kivolt: Anikó próbálta vígasztalni, de sajnos nem járt sok sikerrel.

„Dagadék vagyok! Nagy a hasam, kicsi hozzá a fenekem, nagy a fejem, kicsi hozzá a szemem. Látok mindent! Látom azt, hogy a Gigi szép. Látom azt, hogy az Aninak a feje gyönyörű, a szeme gyönyörű. Mindent látok! De ugyanúgy látom magamat is!” – szipogott.

A fotózás végeredményét a mai, azaz a pénteki összefoglalóban láthatjuk. Érdekes résznek ígérkezik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek