Starity

Kés alá feküdt Leona Lewis?

2011. február 11. 18:06   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leona Lewis sosem tartozott az extravagánsabb stílust képviselő előadók közé, ám a napokban alaposan meglepte a közönséget új külsejével, amely rögtön alapot adott azoknak a híreszteléseknek, miszerint plasztikai műtétet végeztek volna rajta.

hirdetés
Kés alá feküdt Leona Lewis?

Leona gőzerővel dolgozik harmadik stúdióalbumán, amivel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy merészebb lesz, mint az előző kettő. Úgy tűnik, nemcsak az anyag hangzása lesz vadabb, hanem Leona is, aki a héten Justin Bieber   mozifilmjének bemutatóján debütált új kinezetével. 

Az énekesnő sötétbarnára festette a haját, és frufrut vágatott, szűk fekete szoknyában és saját tervezésű ajkat formázó topban jelent meg az eseményen. 

A 25 éves X Factor-győztes ezzel alaposan meglepte a kritikusokat, akiknél nem aratott osztatlan sikert az öltözék. Volt, akinek tetszett, ám olyanok is, akik egyszerűen Lady Gaga-utánzatnak titulálták kinézetét.

Ám nem csak új külseje volt az egyetlen beszédtéma Leonával kapcsolatban, ugyanis az EIF Women Cancer Research Alapítvány estéjén készült képek kel ismét kivívta az emberek figyelmét.

Bár már régebben is meggyanúsították az énekesnőt azzal, hogy megnagyobíttatta mellét, ám az új képek miatt újra szárnyrakaptak ezek az elképzelések.

Leona Lewis 2011-ben és 2006-ban

Viszont a mellműtétről szóló pletykák mellett azt is híresztelni kezdték, miszerint Leona új orrot csináltatott magának. Ez a hír már nem újkeletű, hiszen a média nemrégiben foglalkozott ezzel a témával. Akkor az énekesnő szóvivője teljes képtelenségnek nevezte az új orral kapcsolatos feltevéseket.

Egyelőre nem ismeretes, hogy Leona mit gondol ezekről a vádakról, ám az minden bizonnyal észrevehető az énekesnőn, hogy külsőre hatalmas változáson ment keresztül. Egy időben unalmasnak titulálták, és arról cikkeztek, hogy meghízott, ám mára ennek semmi nyoma sincs. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek