Starity

Cassie szerepel Wiz Khalifa klipjében

2011. február 11. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő idén sem pihen. Új albuma, ha minden igaz, ebben az évben fog megjelenni, és még Wiz Khalifa új videoklipjében is szerepel.

hirdetés
Cassie szerepel Wiz Khalifa klipjében

Cassie-t rengeteg támadás érte az elmúlt pár hónapban, miszerint cserbenhagyta rajongóit, mert nem hallat magáról. Azonban most már szinte biztos, hogy az Electro Love még idén megjelenik. A napokban az is kitudódott, hogy Cassie szerepel  Wiz Khalifa Roll Up videójában. A szám a rapper harmadik albumán lesz hallható, ami a Rolling Papers címet viseli. A klisfilmet Jake Davis rendezte, a felvételeket pedig Venice Beachen és Kaliforniában készítették. 

Wiz Khalifa így nyilatkozott az énekesnőről: „Cassie igazán odateszi magát ebben a videóban. Nagyon pozitív személyiség, és ezt nagyon szeretem benne. Jó vele együtt dolgozni.”

Mindemellett Cassie még egy dologgal lepte meg rajongóit. Biztosan mindenki emlékezik még arra, amikor 2009 tavaszán napvilágot láttak azok a fotók, amelyeken az énekesnő félig leborotvált hajával mutatkozott. A klip készítésénél viszont Cass már ennél is újabb, mindkét oldalon lenyírt frizurával forgatott. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek