Starity

Halle Berry színre lép a Simpson családban

2011. február 13. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő rajzfilmfigura lesz, és a Simpson család egyik, hamarosan soron következő epizódjában fog szerepelni.

hirdetés
Halle Berry színre lép a Simpson családban

Halle Berry beleegyezett, hogy a Simpson család grafikusai őt is életre keltsék. A rajzfilm egyik epizódjában ugyanis a 2002-es Oscar-gálán viselt vörös ruhájában fog színre lépni, és karakterének hangját is kölcsönözni fogja.

Az epizód címe Angry Dad: The Movie lesz. Ebben a részben Bart Simpson képregényét filmre viszik, és a több tucat díj mellett az Oscarral is kitüntetik, amit végül Berry kisasszony fog átadni neki.

„Halle elkezd magáról beszélni, miközben a díjat adja át. Teljesen rögtönzött az egész, össze-vissza beszél. Mindig meg szoktuk kérni az alanyokat, akiket szerepeltetni akarunk, hogy adjanak magukról egy képet, amit szeretnének, hogy átdolgozzunk. Ez alapján alakítjuk át a szereplőt, csinálunk belőle egyfajta karikatúrát. De nagyon nehéz Halle Berry-nél elérni, hogy rosszul nézzen ki” – mesélte Al Jean Halle, az epizód egyik írója.

A halle-s részt egyébként február végén fogják levetíteni Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek