Starity

Chalet Girl: Mámoros síkalandok

2011. február 14. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chalet Girl stábja a film forgatása mellett rengeteg élményt is szerezett, amiből egyet most Tamsin Egerton meg is osztott az újságírókkal.

hirdetés
Chalet Girl: Mámoros síkalandok

A feburár elején Londonban bemutatott Chalet Girl stábját nemrég a forgatás élményeiről interjúvolták meg, amiben a következő vicces történetről is szó esett:

„Elmentünk a Krazy Kangaroo bárba, lecsúszott pár Jägermaister is, és fogalmunk sem volt, hogy jutunk le a pálya tetejéről egy másik bárba. Ed ekkor a hátára feküdt, és lecsúszott a lejtőn. Ezen felbuzdulva a többiek is nekiállták kipróbálni Ed módszerét – mesélte Tamsin Egerton, a film egyik mellékszereplője. – Épp a lányokhoz fordulva mondtam, hogy szerintem ez nem jó ötlet, amikor megcsúsztam és elestem. Megijedtek, mert ők is elestek, és a végén egymás hegyén-hátán kötöttünk ki mindenki a másikra esett, de végül nagy nehezen felkeltünk, és visszamentünk a bárba.” 

A színészeknek végül semmi bajuk nem esett, így következő nap újult erővel folytatták a forgatásokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek