Starity

Bakik és szemkápráztató ruhák az idei Grammyn

2011. február 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztároknak nagyon fontos a megjelenés, főleg egy olyan neves díjátadón, mint a Grammy. Nézzük, kik azok, akik mellényúltak, és akik tökéletes szerelést választottak a vörös szőnyegre.

hirdetés
Bakik és szemkápráztató ruhák az idei Grammyn

Vasárnap helyi idő szerint hajnali kettőkor rendezték meg a zenei világ legnevesebb díjátadóját, a Grammyt. Mi azonban nem szobrocskákat osztogatunk a teljesítményért, hanem bizony a vörös szőnyeges bevonulás ruhakölteményeit osztályozzuk keményen. Hatalmas hibák, és gyönyörű, szinte műalkotások jelképezhetnék a díjátadón való megjelenést.

Az osztályozhatatlan Lady Gaga, akinek a ruháját és bevonulását szinte az egész világ várta. Szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a művésznő pegazuson fog bevonulni, a Born This Way kislemezéhez illően, ám Gaga ismét sokkolt, és sikerült neki meglepetést okozni.

Egy burokban szállították, akárcsak valamilyen fejlődő, mutáns lényt. Az énekesnő integetett, homályosan látszott az arca, ám sajnos a ruháját nem láttuk a vörös szőnyegen. Mindenesetre stíusos belépő.

Ezután kezdjük a legrosszabb ruhákkal... azokkal a kedvencekkel, akik sajnos Istenesen mellényúltak.

Rihanna: A szabás is fura, erősíti az énekesnő idomait – előnytelen módon –, és olyan, mint valami hiányos, átlátszó Mikulás-ruha. Nem a legjobb választás, Riri!

Hiába a méregdrága ruha, ha úgy áll, akár egy zsák. LeAnn Rimes esetében az eleve soványka nőt sajnos a ruha viselte, és nem ő maga.

Hayley Williams inkább egy éjszakai műszakra feltalált szexi fehérneműt, mintsem valami különegeset viselt. Elég nyuszilányos és közönséges lett, pedig pont azt imádjuk az énekesnőben, hogy olyan vadóc!

Gram'ma Funk. No comment. Egy részlet sem stimmel. Egyszerűen csak gusztustalan. Ő kapta a legcsúnyább ruha címet, jogosan.

Adrienne Lau sajnos csak a cicivillantásra éhes paparazzók figyelmét keltette fel. Pedig nagyon szép ruha lenne! Kár érte.

Justin Bieber, a fiatal tiniikon nagyon vagány akart lenni, de az öltönye túlnőtt rajta. Szó szerint.

És most az este legfényesebb csillagai

Katy Perry, aki igazi angyalként tündökölt férjével a szárnyaival és bájos uszályával. A nők közül Katy Perryt illették meg a webes magazinok a legszebb ruha díjával. Megérdemli.

Nicole Kidmantől kitűnő választást láthattunk, amely kiemelte bronzos haját és sápadt bőrét.

Jennifer Hudson profi módjára választotta a királykék koktélruhát, egyenesen a Versacétől.

Ciara Pucci-ruhában vonult végig, akárcsak valamilyen egzotikus királynő.

Jennifer Lopez szintén Pucci-ruhában csillogott. Már az izmos lábai is megérdemlik az elismerést!

Miley Cyrus vadra és egzotikusra vette a figurát a flitteres, tigrismintás estélyiében. A Disney-csillag ragyogott bájos mosolyával, a ruha már csak megkoronázta.

Selena Gomez egyszerű, nagyszerű, sikkes és fényes volt az általa választott megjelenésében. Ő az, aki szinte soha nem nyúl mellé. Dicséret érdemli most is!

Eva Longoria is tündkölt hófehér mosolyával és bájos kis ruhájában, amihez egy gyönyörű magas sarkút választott. Evának egyébként előnytelenül kicsik a combjai, de ügyesen megoldotta, hogy lába szexi legyen a miniestélyiében!

És tádádám! Elérkeztünk a legstílusosabb férfi kategóriához, amelyet egyhangú vélemények szerint Adam Lambert érdemelt ki. Fantasztikusan nézett ki, tetőtől talpig rendben volt – sőt, még a körmeire is odafigyelt. Habár Adam nem szerencsés a díjakat illentően (most sem nyert semmit), már a megjelenése miatt érdemes, hogy elmenjen. Gratulálunk, Adam! Ez igen! Mintha csak rá szabták volna.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek