Starity

A Gossip Girl forgatókönyvei szupertitkosak

2011. február 15. 17:05   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat szereplői nem mesélhetnek el egyetlen információt sem az elkövetkezendő epizódokról.

hirdetés
A Gossip Girl forgatókönyvei szupertitkosak

Az elmúlt néhány hétben több interjú is készült a Gossip Girl sztárjaival, akikből egyaránt a következő részek tartalmát szerették volna kihúzni. A szereplők viszont – a csatorna és a produkció vezetőinek beleegyezése nélkül – semmilyen információt nem fecseghetnek ki.

„Nagyon titkosak lehetnek az elkövetkezendő részek, mivel szigorú biztonsági intézkedéseket végeznek, amikor megkapunk egy-egy forgatókönyvet” – mesélte Ed Westwick.

A színész nyilatkozatát kolléganője, Kelly Rutherford is megerősítette: „A forgatókönyvből csak azokat a részeket kapjuk meg, melyek ténylegesen ránk tartoznak, és azokat is csak akkor, amikor valójában elkezdünk forgatni egy-egy jelenetet. Még azt sem mondják el, mi fog történni a következő részben.

A sorozatból jól ismert Matthew Settle pedig a következőket mondta: „Lehet, hogy az írók még nem biztosak abban, amit írtak, mert naprakészek szeretnének lenni. Ezt úgy értem, hogy senki sem tudja pontosan, mi történik a világban éppen, és azt sem, hogy mit használjanak fel ezek közül a sorozatban. A másik lehetőség szerint pedig nem szeretnék, hogy kiszivárogjanak az epizódok fontos részletei. Az elmúlt időben egyes emberek úgyis túl sokat beszéltek erről.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek