Starity

Tolvai Reni élete értelme az éneklés

2011. február 16. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tolvai Reni hamarosan rögzíteni kezdi első stúdióalbumát – ami az ő ízlése szerint készül majd el.

hirdetés
Tolvai Reni élete értelme az éneklés

Tolvai Reni a döntő óta beköltözött nyereménylakásába, átvehette autóját, és rengeteg fellépésen van túl. A lány ezalatt is tervezgette első stúdióalbumát – amit hamarosan el is kezd majd rögzíteni –, amivel rajongói bizalmát szeretné megháláni, és most el is árult pár szót a készülő korongról: „Olyan lemezt szeretnék, ami igazán én vagyok, amibe senki nem szól bele. Az r'n'b a kedvenc műfajom, de nem egystílusú lemezt tervezek. Szeretném megmutatni a kicsit rockosabb és lírai oldalamat is. Ezenkívül magyarul, angolul és románul is fogok dalokat felénekelni” – nyilatkozta a Joynak.

Ezután elmondta, hogy nagyon hiányoznak neki a szülei – akik szinte minden hétvégén meglátogatják lányukat –, de hamarosan ők is csatlakoznak hozzá, és a magyar fővárosba költöznek. A Megasztár-nyertes egyébként kiskora óta sztár szeretne lenni, de tiszában van azzal, hogy mennyi munka áll még előtte. Ha a jövő mégsem alakulna terve szerint, szívesen lenne sminkes, vagy divattervező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek