Starity

Mileynak esze ágában sincs fősulira menni

2010. május 25. 10:10   |   Szerző: Timaria

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus közölte rajongóival, hogy jelen pillanatban esze ágában sincs visszamenni főiskolára. Szerinte még nyugdíjaskorában is tanulhat az ember.

hirdetés
Mileynak esze ágában sincs fősulira menni

Miley Cyrus imét nyilatkozott, ami a médiában ismét nagy port kavart. Mint tudjuk ő napjaink egyik legsikeresebb tinisztárja, és megjelenésekről megjelenésekre jár, tehát az iskola az ő számára szóba se jöhet. A másik dolog pedig az, hogy Miley most abban az életszakaszában jár, ahol saját maga dönthet a sorsáról.

A minap közölte Miley kisasszony, hogy egyáltalán nem vágyik vissza az iskolapadba. "A nővérem az NSDU-ra ment, ami Nashvilleben van, szóval én is talán oda szeretnék majd egyszer menni az összes barátommal, de most semmiképpen sem vagyok hajlandó fősulira menni." Ezenkívül hozzátette: "Én szilárdan hiszem, hogy az ember akármikor visszamehet a suliba amikor csak akar, mert az én nagymamám is 62 éves korában tért vissza a főiskolára."

A legutóbbi videóklipjében, a Can't Be Tamed-ben is tisztán közölte, hogy az új énjét akarja megmutatni a nagyközönségenek. "A dalom tisztán arról szól, hogy az embernek ki kell törnie a saját ketrecéből és mindenki az kell legyen, aki valójában lenni szeretne."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek