Starity

Megjelentek a VV-lányok szexi képei!

2011. február 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ villájában nemrég fotózást tartottak. Mivel mindegyik kép gyönyörű lett, a CKM szerkesztősége a nézőkre bízta, hogy ki legyen a címlapon.

hirdetés
Megjelentek a VV-lányok szexi képei!

A CKM stábja egy héttel ezelőtt látogatta meg a villalakókat egy különleges meglepetéssel, azzal, hogy részt vehetnek egy profi fotózáson. A várva várt képeket most tette közzé a magazin.

A Való Világ-lányok, Szandika, Gigi,  Anikó  és Éva egytől egyig gyönyörűek a képeken, de csak egy kerülhet a címlapra. Most csakis az olvasókon múlik, hogy ki lesz közülük a címlaplány. A CKM oldalán regisztráció után lehet szavazni 2011. február 21-étől egészen március 4-ig.

Mindegyik kép pikáns lett, de pontosan ez volt a cél. Szandika ezt a fotózást sem hagyta hiszti nélkül, azt gondolja, hogy rossz az alakja és nem is szép. Egyszóval, mint sokan mások, nincsen megelégedve magával, a képei mégis magukért beszélnek.


Lőrincz Alexandra, azaz VV Szandika (Fotó: CKM)

Mint tudjuk, Giginek nagyszerű alakja van, és pózolni is nagyon jól tud. A táncoslábú lány úgy néz ki, mint egy gyönyörű macskanő.


Rácz Ildikó, azaz VV Gigi (Fotó: CKM) 

Anikónak sem kell sokat tennie, hogy ilyen képeket csináljanak róla, tudniillik a villa rosszkislánya a királynőválasztáson is indult. Így érthető, hogy ezen a képen olyan, mint egy szupermodell.


Nádai Anikó, VV Anikó (Fotó: CKM) 

Éva alakja talán nem a legjobb a villában, de ebben a pózban és ezen a képen a villa törtető lánya egyszerűen gyönyörű.


Baukó Éva, azaz VV Éva (Fotó: CKM) 

Szandika és Éva fényképe lett a legmerészebb, de ez nem azt jelenti, hogy ők nyerik meg ezt a versenyt. Ti kire szavaztok?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek