Starity

VV Olivér saját műsort kap az RTL Klubon

2011. február 18. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simor Olivér vezetheti mostantól az RTL Klub Kész átverés című műsorát, ám eddig egyik fél sem erősítette meg az információkat.

hirdetés
VV Olivér saját műsort kap az RTL Klubon

Habár VV Olivér múlt szombaton vesztes csatát vívott Bécivel, a csatorna – és úgy tűnik, hogy a nézők is – érdeklődik az egykori villalakó iránt. Olivér régebben vezetett műsort a VIVA-n is, ám néhány évvel ezelőtt egy buliban megkéselték, és otthagyta a munkáját.

„Az RTL Klubnál biztos, hogy számítanak Olivérre a jövőben is. Úton-útfélen róla hallani a folyosókon, és ahogy tudom, több műsor készítői is tárt karokkal fogadnák őt soraikban. A leginkább valószínű mégis a Kész átverés lehet, hiszen azt senki sem vitatja, hogy a szombaton kiszavazott Olivérnek komoly kvalitásai vannak ezen a területen” – nyilatkozta az Új Ásznak a csatorna egyik munkatársa.

A napilap megkereste Olivért is, aki egyelőre szűkszavúan úgy nyilatkozott, kapott már ajánlatokat, és a jövőben szeretne a médiában tevénykedni.

A Kész átverés ötletét egy Facebookon indult csoport találta ki, ahová már több ezren csatlakoztak. Nos, úgy tűnik, hogy az akaratuk érvényesülni fog, már ha Olivér is azt szeretné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek