Starity

Óriási sikert arat Khloe Kardashian parfümje

2011. február 19. 07:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian aztán nem pihen! Alighogy döntöttek férjével, miszerint új valóságshow-ba fognak, már jön is az újabb Khloe–Lamar-bomba: parfümöt készítenek!

hirdetés
Óriási sikert arat Khloe Kardashian parfümje

A 100 ml-es üveg neve Unbreakable by Khloé and Lamar, és férfiak és nők számára is kapható. A parfüm 2011. február 12-én került a boltokba, de Khloe blogján közzétette, hogy a Kardashian Fragrance internetes oldalon lehet előre megrendelni – mint kiderült, nem véletlenül: a parfümnek ugyanis akkora sikere lett, hogy öt nappal a megjelenése után már el is fogyott a boltokból!

„Rengeteg levelet kapok arról, hogy nem találjátok az Unbreakable-t a Perfumaniában. Nos, azért, mert mind elkelt! El sem hiszem! Ez nagyon gyors volt! Szó szerint lesokkolt” írta Khloe a blogján.

A parfümhöz videó is készült, amiről Khloe lelkesen beszélt szintén az internetes naplójában.

„Csak meg szeretném osztani veletek a reklámot, amit Lamar és én a parfümünk, az Unbreakable számára készítettünk. Nagyon szórakoztató volt ezt filmezni, ráadásul kész áldás, hogy a férjemmel dolgozhatok együtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek