Starity

Magyar barátja eljegyezte a realitysztárt

2011. február 19. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jersey Shore című valóságshow egykori szereplőjét, Angelina Pivarnicket eljegyezte magyar barátja, méghozzá nem is a leggyakoribb módon.

hirdetés
Magyar barátja eljegyezte a realitysztárt

A Jersey Shore Angelina Pivarnickje rettentően meglepődött, amikor a barátja, David Kovacs – eredeti nevén Kovács Dávid – letérdelt elé és megkérte a kezét. De nem csak ez volt különleges számára szerdán: hiszen mindez a kamerák szeme láttára, a vörös szőnyegen történt.

A dolog február 16-án, szerda délután történt. Angelina és David a Style 360 Sachika divatbemutatójára készülődtek, amit Angelina természetesen vörösszőnyeges bevonulással kezdett. Éppen mosolyogva pózolt a kameráknak, amikor hirtelen eléugrott a barátja, letérdelt, és megkérte a kezét egy 60 ezer dollárra becsült gyűrűvel a kezében.

„Úristen, egyszerűen letérdelt, én meg mást sem tudtam gondolni, csak azt, hogy »Mi a franc?«” – nyilatkozta döbbenten Angelina.

Egy helyszínen lévő bennfentes elmondta, hogy a lány nagyon meglepődött, de boldognak tűnt, és izgatottságában eltakarta az arcát a kezével. Állandóan leejtette a gyűrűt a vörös szőnyegen, annyira ideges volt, de David felkapta, és megölelték, illetve megcsókolták egymást.

A Jersey Shore guidette-je annyira izgatott lett az eljegyzés miatt, hogy fejében már megjelentek az esküvő tervei.

„Nagy esküvőt szeretnék, ezer emberrel, és egy gyönyörű ruhával. Sok olasz rokonom jön, és magyar–olasz ételek és zene lesz. Mivel az én és David ereiben is magyar–olasz vér csörgedezik, ez az egyik dolog, ami közös bennünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek