Starity

Abigail Breslin vámpíros filmben szerepel

2011. február 19. 19:07   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 14 éves lány az egyik legismertebb gyerekszínész Amerikában. Ahogy szép lassan nő fel, egyre több komolyabb szerepet kap.

hirdetés
Abigail Breslin vámpíros filmben szerepel

Abigail Breslin ismert színésznő, már sok sikerfilmben szerepelt. Sőt, 2007-ben Oscar-díjra is jelölték A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért. A múltkor már olvashattuk, hogy játszani fog a New Year's Eve című romantikus vígjátékban. Most viszont újabb remek ajánlatot kapott: Breslin lesz a főszereplője az Innocence című filmnek.

A történet Jane Mendelsohn regényén alapszik, mely még 2000-ben jelent meg. Most viszont filmes változat is készül belőle.

A kamaszkor minden ember életében kemény időszak. Különösen igaz ez a 14 éves Beckettre, akinek az anyja egy részeg vezető miatt halt meg autóbalesetben. A baleset után a lány apja, Miles úgy dönt, hogy Manhattanbe költöznek, és Beckettet beíratja egy magániskolába. Itt rendkívüli dolgok történnek: több lány is öngyilkos lesz, hárman Beckett érkezése után. Az apja pedig randizni kezd Pammel, az iskola védőnőjével. Azonban ennél sokkal nagyobb problémája is lesz, amikor kiderül, hogy a suli vámpíroknak ad otthont, és a vérszívóknak pont megfelelne egy szertartásos áldozatnak.

A filmben szerepel Julianne Moore is. Ő alakítja a védőnőt, aki randizik Beckett apjával. A forgatásokat nyár végén kezdik el, és a produkció valamikor 2012-ben kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek