Starity

Leégett Heidi Klum modelljeinek luxusvillája!

2011. február 20. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Heidi Klum által vezetett Németország következő topmodellje verseny résztvevőinek a luxusvillája sajnos csúnyán leégett, de szerencsére senkinek sem esett bántódása.

hirdetés
Leégett Heidi Klum modelljeinek luxusvillája!

Pont pár nappal az első forgatási nap előtt történt, hogy az a Los Angeles-i ház, amelyben a Heidi Klum által vezényelt szupermodellverseny versenyzői laktak volna, lángra kapott, és leégett. 

Ez a produkció Németország egyik legsikeresebb műsora, melyben az ismert modell, Heidi Klum Németország következő szupermodelljét keresi. Természetesen idén is rengetegen jelentkeztek a felhívásra. 

A 12 ezer négyzetméteres luxusházat éjjel borították el a lángok, s a tűzoltók egészen reggelig harcoltak a ellenük. Az épületben szerencsére nem tartózkodott senki a váratlan baleset ideje alatt. 

A szóvivők elmondása szerint a tragédia nem akadályozza a forgatási munkákat, csupán keresniük kell egy új villát, sőt, az első adás március 3-án a képernyőkre is kerül, pont, ahogy eddig is tervezték.

A tűz hivatalos oka még ismeretlen, de a környeken élő lakóknak meg volt a maguk véleménye, s ezt el is újságolták a médiának. A lakók szerint, mivel az üvegből és acélból álló, többemeletes villa rekordgyorsasággal készült el – nyáron kezdték el építeni, és télre már kész is lett –, az lehetett a baj, hogy jó pár előírást nem tartottak be a munkások.


Fotó: bild.de

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek