Starity

Lesifotósok kémlelték Emma Watson fenekét

2011. február 20. 22:10   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watsonnak nemcsak a frizurája, hanem ruhája is rövidre sikeredett a hétfői Elle magazin díjátadóján. Egy hajszál választotta el, hogy emberek milliói lássák fenekét.

hirdetés
Lesifotósok kémlelték Emma Watson fenekét

Emma Watsont nemcsak a filmszakma, hanem a divatvilág is elismeri. Ezt bizonyítja, hogy a február 14-én megrendezett Elle magazin díjátadóján az év stílusikonjának válaszották.

A lány falatnyi ruhadarabban jelent meg a gálán, s egyáltalán nem zavarta, hogy a rövidke „szoknya” alól csaknem kivillant a feneke, aminek a közönség és a fotósok is kifejezetten örültek. A paparazzók például végig azon munkálkodtak, hogy lencsevégre kapják a színésznő hátsóját.

„Imádom a divatot, de persze nem csak ezen jár az eszem. Élvezem az öltözködést, a tervezés is érdekel, sok örömöt lelek benne. Az utóbbi években valóban jobban odafigyeltem rá, hogy mi van rajtam, de nem hajtottam tudatosan a stílusikon címre” – nyilatkozta Emma.

Emmának per pillanat egyetemi tanulmányai a legfontosabbak, így elárulta, hogy csak a tanulás után tud foglalkozni a filmezéssel és a divattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek