Starity

Jordin Sparks az új Disney énekes

2010. május 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin már nem egyszer adta remek hangját valamelyik Disney-csatornán futó filmhez. Ilyen a nagy sikerű Tinkerbell is. Itt a Road to Paradise számot énekelte fel az albumra. De most Jordin főcímdalt fog énekelni.

hirdetés
Jordin Sparks az új Disney énekes

Jo a Tinkerbell ideje alatt is már majdnem kibujt a bőréből, mert nagyon örült, hogy őt is felkérték, hogy énekeljen az albumra. Jordin ezt meg is tette, és úgy nézett ki ez a szám lesz a főcímdal, de Demi Lovato száma részesült előnyben.

Jordin most azonban főcímdalt fog énekelni. Hamarosan fogják forgatni A Szépség és a Szörnyeteg ( Beauty and the Beast ) filmet. Aminek dalát Jo fogja énekelni, mert a Disney dolgozói egyértelműen őt akarták, egytől-egyig mind rá szavaztak.

Azért is Jordint kérték fel, mert most lesz 20 éves a világsikerű történet, ezért profi előadót akartak a mikrofon elé állítani. Jordin örömmel vállalta el a felkérést. A dalt és a filmet még nem tudni mikor forgátják, de az biztos, hogy 2010-ben. A dalhoz 100%, hogy klipp is fog készülni, mint a Tinkerbell-nél. Csak most nem Demi, hanem Jordn lesz a klipp énekesnője.

A 20 éves énekesnő akkor sem volt csalódott, amikor a Road to Paradise-t csak a 2. helyre sorolták ( nem az album szerint ). Azt mondta akkor, hogy boldog, mert írhatott a Disney-nek egy számot, és fel is énekelhette azt. De most főszerepben Jordin Sparks! Jordin nem csak énekelt a Disney csatornán, hanem január 21-én mutatták be őt a Zack és Cody élete c. sorozatban. Ahol nagyon jól játszott és számíthat díjátadóra való jelölésre.

Állítólag minél hamarabb fel akarják venni a dalt, és a filmet leforgatni. A Disney igazgatója is így vélekedik, mert a nyilatkozatában ezt mondta: Jó lenne ha minden készen állna minél előbb, mert ilyen lehetőség, hogy egy világsztár R'n'B énekesnő velünk forgasson ritkán adódik, Jordin a sorozatban is nagyon jól játszott, egyszer a diva szerepben, egyszer pedig a rajongóit szerető lányt kellet eljátszania és a végén a megértő lányt, aki beleegyezik, hogy Zack és Cody által írt dal az új albumám rajta legyen. Bevallom, az utóbbi kettő könnyen ment, az első is, de az már nehezebb volt, mert Jo nem az a diva természet, ő egy közvetlen, szerény és okos lány, aki nagyon, nagyon, nagyon ért a színészkedéshez is

Jordin a twitterén ennyit írt: Én olyan boldog vagyok, hogy itt ez a lehetőség, remélem jó lesz..- és a mára már jelmondatává vált szavakkal búcsúzott el-..Szeretlek Titeket! Peace.

Így Jo a következő nagy hangú énekes, aki már sokszor fordult meg a stúdióban, de most újra dolgozik a Disney-nél.

Addig is hallgassátok meg a Road to Paradise dalt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek