Starity

Peller Mariann sok tapasztalatot gyűjtött

2011. február 21. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariannak fontos, hogy több lábon álljon a földön, és élvezi, ha beszélgethet. A koránkelést a mai napig nem tudta megszokni, ám szerinte a társaság miatt már érdemes bemenni a munkahelyére.

hirdetés
Peller Mariann sok tapasztalatot gyűjtött

Peller Mariann, miután kirúgták az RTL Klubtól, megtanulta, hogy több lábon kell állni. Mariann természetesen nem sokat búslakodott, újságíróként dolgozik, és a tévé mellett rádiózik a Rádió 1 reggeli műsorában. A rádiózás régi álma volt Mariannak, annak ellenére, hogy ott nincsenek kérdések és interjúk, hanem saját gondolatait kell átadni a hallgatóknak – lehetőség szerint –, minél szórakoztatóbb formában. Mariannak reggel hatra kell beérnie a rádióba, amit már egy ideig gyakorolhatott a Reggeli című műsorban, ám szerinte ezt sosem lehet megszokni, de a jó társaság mindent kárpótol.

„Most még tényleg változatosan telnek a napjaim. Ha az ember jobban belegondol, annyi mindent lehet csinálni – osztotta meg gondolatait a hajdani műsorvezető. – Úgy gondolom, hogy a folyamatos gyakorlásnál nincs fontosabb, főleg egy ilyen szakmánál, amit kizárólag így lehet elsajátítatni. Ebből a szempontból a Reggeli nem volt álommunka, mert ott havonta egy-két hetet kellett dolgozni, így nem volt folyamatos a gyakorlás. Egy kisebb tévénél a műsorvezető viszont kapcsolatban van mindenkivel, és mivel kevesebben vannak, többrétűbb munkát kell végezni. Remélem, egyszer jön egy olyan munka, ahol minden tapasztalatomat kamatoztatni tudom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek