Starity

VV Olivér nem érti, hogy miért ilyen népszerű

2011. február 21. 16:04   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szájhős villalakó nem gondolta volna, hogy ennyire népszerű lesz majd a Való Világ miatt. Jelenlegi legnagyobb gondja pedig az, hogy a sok felkérés miatt alig tud a kedvesével lenni.

hirdetés
VV Olivér nem érti, hogy miért ilyen népszerű

VV Olivér kiesése óta egy percre sem tudott megállni. Folyamatosan televíziók, újságok, rádiók munkatársainak nyilatkozik, rendezvényekre jár, és különféle kötelezettségeknek tesz eleget, csak pont azokkal nem tud foglalkozni, akik számára a legfontosabbak.

„Otthon minden rendben van, próbáljuk összekanalazni az életünket. Az a gáz, hogy nem tudunk együtt lenni normálisan Enikővel és nekem mindennél ő a legfontosabb. Nagyon nem működnek a dolgok, mert nincs egymásra időnk” – meséli Olivér.

A villa fenegyereke mindenképp el szeretné majd jegyezni a szerelmét, ha egy olyan szabad hetet tud csinálni magának, amikor sehol sem kell megjelennie: „Próbálok minél többet vele lenni, de képtelenség. Most is hiába vagyunk egy helyen, nem vagyunk együtt, de hát ez természetes, mert még friss a dolog.”

Az exvillalakó nem érti, hogy miért ilyen népszerű, és azt sem, hogy a családtagjai miért néznek fel rá most jobban, mint az RTL Klub játéka előtt: Nekem fogalmam sem volt arról, hogy ennyien szeretnek. Nem gondoltam volna, hogy forgalmi dugó keletkezik, ha átmegyek egy zebrán... nem tudom, hogy miért van ez?! 80 napot voltam egy televízió-műsorban, de nem voltam műsorvezető, nem voltam színész, és nem csináltam semmit, amivel én ezt kiérdemeltem volna. Nagyon jól esik, de nem tudom hová tenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek